Basgitaar

INSCHRIJVEN voor muzieklessen gebeurt nu op MyUSIC.be!
De website van MyUSIC is nog in progress.

voor individuele lessen, klik https://myusic.be/inschrijven
Zang - Gitaar - Basgitaar - Saxofoon - Piano / Keyboards - Drums!

voor workshops en groepslessen https://myusic.be/workshops
Popkoor - Beatboxing - How2DJ - Muziekproductie - Ableton Live - Logic Pro - PA-geluidsversterking - Muziektheorie - groepslessen Gitaar!

In de Rock 'n' Roll High School vertrekken we vanuit een praktijkgerichte aanpak waarbij de focus ligt op spelplezier en beleving en technische training, steeds gecombineerd met het stimuleren van de eigen inventiviteit en creativiteit. Er wordt op maat van de leerling gewerkt. Voorkennis en/of kennis van notenleer zijn niet nodig.

Wij bieden aan:
INDIVIDUELE LESSEN (privé les: 1 leerling bij 1 docent)

De sessies lopen gelijk met een gewoon schooljaar:
sessie 1: een reeks van 15 lessen - van september tot en met december / januari
sessie 2: een reeks van 15 lessen - van januari tot en met juni

Een reeks 15 privé instrumentlessen van 30 minuten en kost 330,00 EURO per reeks.

ALLEEN voor VILVOORDE: Indien U beschikt over een vrijetijdspas (VTP) krijgt u een korting  (gelieve het nummer van uw VTP te vermelden bij inschrijving). Voor meer info over de Vrijetijdspas, klik HIER!

Inschrijven is enkel mogelijk voor een VOLLEDIGE LESSENREEKS.
Inschrijven voor één enkele les kan niet.

Inschrijven voor een PROEFLES kan wel, aan het begin van de lessenreeks. U betaalt in dat geval de prijs van één les. U kunt dan nog kiezen om in te schrijven voor de volledige lessenreeks.
Voor een PROEFLES BASGITAAR: KLIK HIER! Vermeld in de email de docent en het lesuur van uw voorkeur, en de contactgegevens waarop we u kunnen bereiken.

Het is ook mogelijk om een DUBBELLES te volgen: 2 personen tegelijk op hetzelfde lesuur. Als u hier voor kiest: geef het duidelijk aan in de opmerking bij uw inschrijving.

Het is mogelijk om vanaf juni in te schrijven voor 2 sessies tegelijkertijd, dus direct voor een VOLLEDIG SCHOOLJAAR: van september tot en met mei!  Zo ben je zeker van behoud van jouw zelfde favoriete lesuur, en je geniet bovendien van een kleine korting (voor sessie 2)!

Alle leerlingen van de afdeling Ternat krijgen de kans om mee te spelen op het jaarlijks LEERLINGENCONCERT in CC De Ploter! (niet verplicht)

Geen cursussen gevonden