Het LEERLINGENCONCERT

Het 8ste jaarlijkse SLOTCONCERT van ROCK 'n' ROLL HIGH SCHOOL komt er aan!

Zoals steeds gaat het door in de grote theaterzaal van CC De Ploter en dit jaar is dat op zondag 9 juni!

Start: om 14u stipt! Verwacht einde omstreeks 18u.

Aan het eind van hun lessenreeks mogen de studenten het podium opstappen voor het LEERLINGENCONCERT! Een concert door en voor de leerlingen waarop IEDEREEN van harte uitgenodigd is!

Je mag je verwachten aan ontroering, verbazing, ambiance, humor, ... liefde voor muziek. Een ware 'beloftevolle talentenshow'! Afgesloten door een indrukwekkend optreden van een dozijn docenten! Dit is de kers op de taart van een heel jaar hard werken, zweten en zwoegen. Dit is wat de RnR High School met een mens kan doen!

Komt dat zien! De toegang is 11,00 €. Tickets zijn enkel HIER verkrijgbaar! Maar ook op de dag zelf kan je nog aan de inkom betalen.

Met dank aan de Gemeente Ternat en CC De Ploter!

Datum:
zo 09/06/2019 14:00 tot 18:00